Permanent

Kestopigmentointi. Mikä ja miksi?

Kestopigmentointi on kuin ehostus, joka pysyy ympäri vuorokauden. Niin myös nukkumisen, saunomisen tai jumppaamisen jälkeen näyttää yhtä raikkaalta ja kauniilta. Freesi ulkonäkö on ja pysyy.

Tärkein syy, miksi naiset valitsevat kestopigmentoinnin, on mahdollisuus olla aina ehostetun näköinen riippumatta ajasta, olotilasta tai tekemisestä. Merkittävänä hyötynä on tietenkin luonnonkauneuden korostuminen omien kasvopiirteiden tehostamisen myötä, sekä totta kai ajan vapauttaminen erityisesti aamuisin, kun ehostamiseen menevä aika lyhenee. Myös ihon kunnon kannalta kestopigmentoinnista on hyötyä, koska enää ei tarvitse käyttää niin paljon ihoa rasittavia ehostustuotteita, joista moni saattaa jopa aiheuttaa allergista reaktiota.

Kestopigmentoinnissa käytettävät väriaineet ovat täysin turvallisia ja ihoystävällisiä. Väriaineet ovat orgaanisia ja ne vähitellen häviävät iholta lymfan mukana. Kestopigmentointi kestää 6 kuukaudesta useampaan vuoteen. Toimenpide tehdään täysin steriilisti; kestopigmentoinnissa käytetään aina vain kertakäyttöisiä neuloja ja muita oheis kertakäyttömateriaaleja.

Silmien kestopigmentointi

Silmien kestopigmentointi korostaa silmiä ja tuo katseeseesi lisää avaruutta. Se muun muassa imitoi rajauksia, täyttää tyhjät välit ripsien välissä, saa silmät näyttämään suuremmilta, visuaalisesti kohottaa luomia esim. ikääntymisen ja ihon veltostumisen johdosta sekä saa ripset näyttämään tuuheammilta. Silmien kestopigmentointi saa silmät näyttämään pysyvästi ehostetuilta ja korostetuilta, joka vähentää tarvetta käyttää päivittäin silmämeikkiä.

Nimi Kesto Hinta

Varjostettu rajaus

vahvistus (1-6kk) 120€

- 280 €

Glamour rajaus

Vahvistus (1-6kk) 100€

- 250 €

Klassinen rajaus

vahvistus (1-6kk) 120€

- 220 €

Ripsivälien täyttö

vahvistus (1-6kk) 60€

- 150 €

Kulmien kestopigmentointi

Kulmien kestopigmentoinnilla saadaan aikaiseksi yksilöllinen kasvojen piirteisiin sopiva kulmien muoto sekä väri. Oikeinlainen muoto korostaa silmiä ja katsetta ja väri saa kulmat näyttämään huoliteltuina ja symmetrisinä. Aina kulmien luonnollinen muoto ei sovikaan kasvojen muotoon, silloin kestopigmentoinnista voi olla apua tuomaan kasvoihin symmetrisyyttä. Kestopigmentoinnista voi olla myös hyötyä silloin kun osa luonnollisista kulmista puuttuu joko arven tai muun trauman johdosta.

Nimi Kesto Hinta

Häikäisy kulmien yläpuolella

- 0.00 €

Varjostus

vahvistus (1-6)kk 120€

- 200 €

Häivytys

- 0.00 €

3d

Vahvistus (1-6kk) 140€

- 250 €

Luonnillisten karvojen imitointi

Vahvistus (1-6kk) 120€

- 200 €

Kestopigmentoinnin korjaus ja täydennyshoito

Täydennyshoidossa pigmenttiä lisätään joko haalentuneen tai vaaleahkoksi jääneen pigmentoinnin päälle. Täydennyshoidolla voidaan myös säädellä sävyjä. Suositus on, ettei heti laiteta räväkkää väriä vaan edetään varovaisesti ja tarvittaessa pigmenttiä lisätään pikku hiljaa. Myös iho saattaa reagoida pigmenttiin arvaamattomasti haaleantaen sitä kokonaan tai paikallisesti, tuolloin täydennyshoidolla saadaan pigmenttiin taas syvyyttä.

Nimi Kesto Hinta

Korjaus ja täydennys

6kk-1v

- 120-200 €