Hoidot & Hinnasto

Kasvohoidot

Nimi Kesto Hinta

Biolight-happikasvohoito

Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,happihieronnan (tehoaineen,kollageeninaamio),valohoidon,kasvohieronnan

45 min. 71.00 €

Cryo2 kylmähappihoito

Happienergiaa. Stimuloi immuunijärjestelmää. Rauhoittaa stressikehoa ja mieltä. Taistelee ”loppuunpalamista” vastaan. Keskittää hapen saantia kehoon. Häikäisevä kylmähoito koko kasvoille. Ihon pinta viilennetään kymmenasteiseksi. Pintaverenkierto elpyy, ihon väri paranee ja iho kiinteytyy.

50 min min. 99.00 €

Syväpuhdistava kasvohoito

Happihionta, syväpuhdistava happihoito, mekaaninen puhdistus, kylmähappihoito,naamio,niskahieronta

80-90 min min. 110.00 €

-  €

Anti-Age kasvohoidot

Nimi Kesto Hinta

Tehokiinteytyshoito

Tehokkaasti muokkaava ja stimuloiva hoito kasvoille ja kaulalle. Kiinteyttää, kohottaa veltostunutta ja väsynyttä ihoa. Häivyttää ilmejuonteita ja muokkaa ”roikkuvia kasvoja”. Kirkastaa sameaa ihoa.

80-90 min. min. 131.00 €

Mikroneulaus

Autoamaattisella mikroneulauksella voidaan hoitaa:
Aknearpia, raskausarpia ja muita arpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä, ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa. Lisäksi hyperpigmentaatiota, arpijuovia, selluliittia, epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia. Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

50 min. min. 150 €

Zoner Anti-age

Kolmivaiheinen laitehoito: BioStimCell- madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihon sävyä ja soluaineenvaihduntaa. Radiolift- täyttää ja liftaa ihoa välittömästi ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan. Mesoporaatio- tehotiivisteen tehokas imeytys elektroporaation avulla mahdollistaa aktiiviaineiden kulun syvälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoontumista ja tulehdusriskiä verrattuna neulamesoterapiaan.
Hoidon vaikutukset:
Välittömästi kiinteytynyt iho
Hoidon vaikutus jatkuu jopa 4-6 kk progressiivisesti
Syväkosteuttaa
Tasoittaa ihon sävyä
Selkeyttää piirteitä
Stimuloi kollageenisynteesiä
Stimuloi solun energiatuottoa

Hoito sisältää:
Alkupuhdistus
Radiolift käsittely
Kuorinta
Biostimcell käsittely
Mesoporaatio käsittely
Suositus. 4-6 hoitokertaa 10 päivän välein ihotyypin sekä ikääntymisen merkkien mukaan.

60 min. min. 150 €

Acid Treatment – happohoito

Kemiallinen kuorinta joka vaikuttaa ihon pintakerrokseen.Ihon sävy paranee heti ensimmäisellä hoitokerralla, huokoset näyttävät pienemmältä, iho on raikas ja pehmeä. Optimaalinen tulos saadaan 5-6 sarjahoidolla.
Hoidon vaikutus:
Poistaa kuollutta ihosolukkoa
Hoitaa epäpuhtauksia
Nopeuttaa solujen kulkeutumista
Ihon pintaan iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä
Pienet rypyt ja juonteet vähenevät
Ihon kyky sitoa kosteutta on entistä parempi
Tehotuotteet, kuten seerumit ja voiteet imeytyvät paremmin ihoon

30-90 min. min. 60-150 €

Sokerointi

Sokeroinnilla (vartalosokerointi, Body Sugaring) poistetaan ihokarvat hellävaraisesti. Sokeritahna on täysin luonnollinen tuote, se ei aiheuta allergisia reaktioita. Huoneen lämpöisenä se on turvallinen kaikille ihoalueille.

Nimi Kesto Hinta

Sääret

- 35.00 €

Reidet

- 35 €

Bikiniraja

- 25 €

Kainalot

- 25 €

Käsivarret

- 30 €

Selkä

- 55 €

Rinta

- 55 €

Kasvot: ylähuuli

kasvohoidon yhteydessä 10€

- 18 €

Leuka ja ylähuuli

kasvohoidon yhteydessä 15€

- 22 €

Kasvohoidon yhteydessä

- 15 €

Brasilialainen (naisille)

Suosituin hoito

Nimi Kesto Hinta

Kanta-asiakkalle

- 50.00 €

Ensimmäinen kerta

- 75.00 €

Bikini+takaosa

- 40.00 €

Ihon puhdistus

Nimi Kesto Hinta

Selän timanttihionta, mekaaninen pudistus

Erityisesti sopii näppylöihin, epäpuhtauksiin ja arpiin. Sis. kuorinta mikrohionnalla, naamio.

60 min. 71 €

Silmien kestopigmentointi

Silmien kestopigmentointi korostaa silmiä ja tuo katseeseesi lisää avaruutta. Se muun muassa imitoi rajauksia, täyttää tyhjät välit ripsien välissä, saa silmät näyttämään suuremmilta, visuaalisesti kohottaa luomia esim. ikääntymisen ja ihon veltostumisen johdosta sekä saa ripset näyttämään tuuheammilta. Silmien kestopigmentointi saa silmät näyttämään pysyvästi ehostetuilta ja korostetuilta, joka vähentää tarvetta käyttää päivittäin silmämeikkiä.

Nimi Kesto Hinta

Ripsivälien täyttö

vahvistus (1-6kk) 60€

- 150 €

Klassinen rajaus

vahvistus (1-6kk) 120€

- 220 €

Glamour rajaus

Vahvistus (1-6kk) 100€

- 250 €

Varjostettu rajaus

vahvistus (1-6kk) 120€

- 280 €

Kulmien kestopigmentointi

Kulmien kestopigmentoinnilla saadaan aikaiseksi yksilöllinen kasvojen piirteisiin sopiva kulmien muoto sekä väri. Oikeinlainen muoto korostaa silmiä ja katsetta ja väri saa kulmat näyttämään huoliteltuina ja symmetrisinä. Aina kulmien luonnollinen muoto ei sovikaan kasvojen muotoon, silloin kestopigmentoinnista voi olla apua tuomaan kasvoihin symmetrisyyttä. Kestopigmentoinnista voi olla myös hyötyä silloin kun osa luonnollisista kulmista puuttuu joko arven tai muun trauman johdosta.

Nimi Kesto Hinta

Luonnillisten karvojen imitointi

Vahvistus (1-6kk) 120€

- 200 €

3d

Vahvistus (1-6kk) 140€

- 250 €

Häivytys

- 0.00 €

Varjostus

vahvistus (1-6)kk 120€

- 200 €

Häikäisy kulmien yläpuolella

- 0.00 €

Kestopigmentoinnin korjaus ja täydennyshoito

Täydennyshoidossa pigmenttiä lisätään joko haalentuneen tai vaaleahkoksi jääneen pigmentoinnin päälle. Täydennyshoidolla voidaan myös säädellä sävyjä. Suositus on, ettei heti laiteta räväkkää väriä vaan edetään varovaisesti ja tarvittaessa pigmenttiä lisätään pikku hiljaa. Myös iho saattaa reagoida pigmenttiin arvaamattomasti haaleantaen sitä kokonaan tai paikallisesti, tuolloin täydennyshoidolla saadaan pigmenttiin taas syvyyttä.

Nimi Kesto Hinta

Korjaus ja täydennys

6kk-1v

- 120-200 €

Kestopigmentointi. Mikä ja miksi?

Kestopigmentointi on kuin ehostus, joka pysyy ympäri vuorokauden. Niin myös nukkumisen, saunomisen tai jumppaamisen jälkeen näyttää yhtä raikkaalta ja kauniilta. Freesi ulkonäkö on ja pysyy.

Tärkein syy, miksi naiset valitsevat kestopigmentoinnin, on mahdollisuus olla aina ehostetun näköinen riippumatta ajasta, olotilasta tai tekemisestä. Merkittävänä hyötynä on tietenkin luonnonkauneuden korostuminen omien kasvopiirteiden tehostamisen myötä, sekä totta kai ajan vapauttaminen erityisesti aamuisin, kun ehostamiseen menevä aika lyhenee. Myös ihon kunnon kannalta kestopigmentoinnista on hyötyä, koska enää ei tarvitse käyttää niin paljon ihoa rasittavia ehostustuotteita, joista moni saattaa jopa aiheuttaa allergista reaktiota.

Kestopigmentoinnissa käytettävät väriaineet ovat täysin turvallisia ja ihoystävällisiä. Väriaineet ovat orgaanisia ja ne vähitellen häviävät iholta lymfan mukana. Kestopigmentointi kestää 6 kuukaudesta useampaan vuoteen. Toimenpide tehdään täysin steriilisti; kestopigmentoinnissa käytetään aina vain kertakäyttöisiä neuloja ja muita oheis kertakäyttömateriaaleja.

Ehostukset

Nimi Kesto Hinta

Ripsien pidennykset

Ripsipidennys ja -tuuhennus koko silmään, sisältää noin 50-110 ripseä/silmä riippuen omien silmäripsien tuuheudesta. Ripset kiinnitetään yksittäin omiin silmäripsiin noin 0.5 mm etäisyydelle ihosta.Ripset ovat yksittäisiä, ohuita ja täydellisen luonnollisen näköisiä.

- 80.00 €

Kestoväri

-  €

Ripsien huolto

- 60-70 €

Kestovärjäys

Nimi Kesto Hinta

Ripset

- 18.00 €

Kulmakarvojen muotoilu ,värjäys

- 25.00 €

Ripset ja kulmat

- 35.00 €

Ripsien värjäys

-  €

Alusvaatteiden sovitus

Nimi Kesto Hinta

Alusvaatteiden sovitus, kuvaus, ostokset

30 min.  €

-  €